Grand Lucayan 4* Freeport | Cazare la Grand Lucayan 4* Freeport

Grand Lucayan 4*, Freeport

Grand Lucayan 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Grand Lucayan 4*
Având o poziţie frumoasă pe plaja Lucayan, Grand Lucayan Bahamas oferă unităţi de cazare cu vedere la ocean, la insulă şi la portul de agrement. Acesta pune la dispoziție 2 piscine în aer liber și o piscină încălzită, un centru spa și un teren de golf.

Fiecare suită şi cameră luxoasă şi spaţioasă de la Grand Lucayan Bahamas are decor în stil caraibian. Există o terasă, acces gratuit la internet WiFi, TV prin cablu şi un frigider.

Restaurantul plin de stil China Beach serveşte preparate tipice ţărilor adiacente Oceanului Pacific, asiatice şi specifice arhipelagului Bahamas. Iries asigură mâncăruri din bucătăria indiană, în timp ce Willy Broadleaf oferă specialităţi internaţionale şi găzduieşte un brunch cu şampanie duminica.

Centrul spa Senses are o saună, o cadă cu hidromasaj şi o baie de aburi, iar serviciile includ tratamente faciale, masaje şi împachetări corporale. Sunt disponibile şi alte facilităţi, printre care terenuri de tenis şi volei, piste de jogging şi o sală de fitness.

Personalul poate organiza activităţi precum sporturi nautice, ciclism, călărie şi privitul păsărilor. Freeport este la puţin peste 2 km de complex, în timp ce aeroportul Grand Bahama se găsește la 15 minute cu maşina.

Recomanda acest hotel:  


 Grand Lucayan

 Grand Lucayan
 Grand Lucayan
 Grand Lucayan
 Grand Lucayan
 Grand Lucayan
 Grand Lucayan

Date de contact
Grand Lucayan 4* Freeport
Adresa: --