Flamingo Bay Hotel & Marina 3* Freeport | Cazare la Flamingo Bay Hotel & Marina 3* Freeport

Flamingo Bay Hotel & Marina 3*, Freeport

Flamingo Bay Hotel & Marina 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Flamingo Bay Hotel & Marina 3*
Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Acest hotel și port de agrement este situat în Freeport, pe insula Grand Bahama, la doar 200 m de plaja Taino și de Marea Caraibilor. Oferă WiFi gratuit și camere luminoase cu TV prin cablu.

Toți oaspeții beneficiază de acces gratuit la facilitățile hotelului Taino Beach Resorts, aflat în parteneriat cu Flamingo Bay. Printre aceste facilități se numără o piscină mare în aer liber cu tobogan, râu leneș și bar în apă. De asemenea, oaspeții pot lua masa la restaurantul de pe malul oceanului.

Fiecare cameră are o bucătărie ce include un cuptor cu microunde, un frigider mic, un prăjitor de pâine și veselă. Camerele sunt decorate în nuanțe răcoroase delicate și au pardoseală de gresie.

Flamingo Bay Hotel & Marina oferă facilități de spălătorie și un magazin de suveniruri. Oaspeții au la dispoziție de asemenea un centru mare de sporturi acvatice.

Aeroportul Internațional Grand Bahama se află la 20 de minute cu mașina de hotel. Grădina botanică Garden of the Groves este situată la 9,2 km.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Plaja Privata
Restaurant
Room Service
Seif
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Flamingo Bay Hotel & Marina

 Flamingo Bay Hotel & Marina
 Flamingo Bay Hotel & Marina
 Flamingo Bay Hotel & Marina

Date de contact
Flamingo Bay Hotel & Marina 3* Freeport
Adresa: Jolly Roger Drive, F-43819 Freeport, Bahamas
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie