Continental 3* Frankfurt | Cazare la Continental 3* Frankfurt

Continental 3*, Frankfurt

Continental 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Continental 3*
Acest hotel de 3 stele se bucură de o poziţie centrală în Frankfurt, la câţiva paşi de la gara principală şi de complexul de târguri şi expoziţii, districtul financiar şi atracţiile turistice ale oraşului.

Cu peste 100 de ani de istorie, Hotelul Continental oferă camere spaţioase şi izolate fonic, cu baie privată, precum şi cu toate facilităţile moderne, cum ar fi TV prin cablu şi acces la internet wireless (contra cost).

Gara din apropiere asigură legături excelente de transport cu restul oraşului Frankfurt. La Aeroportul Frankfurt se ajunge direct cu S-Bahn (tren urban), iar Messe (centru expoziţional) se află la distanţă de numai 2 staţii scurte.

Hotelul Continental este o bază ideală pentru o excursie la cumpărături sau o pauză culturală şi de agrement. Artera comercială Zeil este în apropiere, iar Museumsufer (strada cu muzee) este chiar de cealaltă parte a râului Main.

Vă puteţi asigura energia necesară începutului unei zile de lucru sau de distracţie la Frankfurt cu micul dejun bufet bogat.

Facilitati hotel
Internet
Minibar
Parcare
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Continental

 Continental
 Continental
 Continental
 Continental
 Continental
 Continental

Date de contact
Continental 3* Frankfurt
Adresa: HOTEL CONTINENTAL Baseler Strasse 56 · 60329 Frankfurt am Main Telefon: +49 (0)69 - 42 72 99 90 · Telefax: +49 (0)69 - 23 29 14