Othon Palace Fortaleza 3* Fortaleza | Cazare la Othon Palace Fortaleza 3* Fortaleza

Othon Palace Fortaleza 3*, Fortaleza

Othon Palace Fortaleza 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Othon Palace Fortaleza 3*
Rio Othon Palace, situat pe malul mării, pe Plaja Copacabana, oferă o piscină pe acoperiș, cu vedere excelentă la Pão de Açúcar. Stația de metrou Cantagalo se află la 700 de metri de proprietate, iar la Plaja Ipanema se poate ajunge pe jos în 20 de minute.

Fiecare unitate de cazare de la Rio Othon Palace are aer condiționat, TV prin cablu, minibar și balcon. Unele oferă vedere la mare și o zonă de relaxare separată. Suitele includ un TV LCD.

Micul dejun este oferit la etajul 3, de unde există o vedere panoramică la mare. Este pus la dispoziție și un bar care oferă cocktailuri și gustări ușoare.

La câțiva pași de hotel se află mai multe magazine și restaurante. În centrul comercial din Rio de Janeiro se poate ajunge în 10 minute cu taxiul. Proprietatea include o parcare cu locuri oferite în funcție de disponibilitate. Hotelul are, de asemenea, un centru de fitness, disponibil la un cost suplimentar.

Baza militară Forte de Copacabana se află la 1,3 km de proprietate, iar statuia Cristo Redentor este la 11,6 km. Aeroportul Santos Dumont se află la 11 km, iar Aeroportul Internaţional Galeão este situat la 23,8 km. 

Copacabana este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de plimbare pe plajă, vizitare și plaje cu nisip.

Recomanda acest hotel:  


 Othon Palace Fortaleza

 Othon Palace Fortaleza
 Othon Palace Fortaleza
 Othon Palace Fortaleza