Simon Hotel 4* Fort-de-France | Cazare la Simon Hotel 4* Fort-de-France

Simon Hotel 4*, Fort-de-France

Simon Hotel 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Simon Hotel 4*


Hotelul Simon oferă vedere la orașul Fort de France și are recepție deschisă nonstop. Parcarea hotelului este disponibilă cu rezervare, iar numărul locurilor este limitat.

Toate camerele acestui hotel sunt dotate cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Unele unități au zonă de relaxare. Camerele au baie privată. Hotelul Simon oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Le Bistrot des Flamands oferă preparate ușoare, proaspete și sofisticate, iar La Table de Marcel servește mâncăruri fusion într-un decor intim, ambele meniuri fiind realizate de bucătarul șef Marcel Ravin. În lounge barul Bolibar oaspeţii pot savura cocktailuri, tapas, gustări și mâncăruri de bar. Terasa are vedere frumoasă la oraș și golful din Fort de France.

Oaspeții hotelului au acces la activitățile și facilitățile Beinsport.Hotelul are o sală de gimnastică cu biciclete de exerciții, eliptice și treadmill.

Hotelul oferă închirieri auto. Les Trois-Îlets este la 9 km de Hotelul Simon, iar Le Diamant se află la 16 km. Aeroportul Le Lamentin este la 8 km.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Simon Hotel

 Simon Hotel
 Simon Hotel
 Simon Hotel

Date de contact
Simon Hotel 4* Fort-de-France
Adresa: 1 Rue Loulou Boislaville, 97200 Fort-de-France, Martinica