Insotel Club Maryland 3* Formentera | Cazare la Insotel Club Maryland 3* Formentera

Insotel Club Maryland 3*, Formentera

Insotel Club Maryland 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Insotel Club Maryland 3*
Proprietatea este înconjurată de o pădure de pini, fiind situată lângă plaja Migjorn, de pe Insula Formentera. Pune la dispoziție o varietate de facilităţi sportive, 2 piscine în aer liber şi apartamente cu balcon sau terasă.
Complexul oferă studiouri și bungalouri albe tipice. Fiecare dintre ele are zonă de relaxare cu TV prin satelit și canapea extensibilă, precum și cuptor cu microunde și frigider.
Maryland Club include un teren de tenis, facilități de tir cu arcul și un teren de minigolf. Există și facilități de volei, polo pe apă și gimnastică aerobică. Pune la dispoziție 2 baruri și 2 snack baruri.
La un cost suplimentar, oaspeții pot beneficia și de serviciile unui centru de scufundări și ale unui centru de navigare.
Complexul are un restaurant de tip bufet şi un snack bar. Oaspeților le este pusă la dispoziție o terasă cu vedere la Marea Mediterană. Complexul include și un minimarket.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Piscina
Restaurant
Seif
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Insotel Club Maryland

 Insotel Club Maryland
 Insotel Club Maryland
 Insotel Club Maryland

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie