Maradiva Villas Resort & Spa 6* Flic En Flac | Cazare la Maradiva Villas Resort & Spa 6* Flic En Flac

Maradiva Villas Resort & Spa 6*, Flic En Flac

Maradiva Villas Resort & Spa 6*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Maradiva Villas Resort & Spa 6*
Localizare:Este situat la mai putin de o ora transfer de Aeroportul International Mahe, situat la 55 km distanta, si la 30 minute transfer de capitala Port Louis, situata la 25 km.
Facilitati camere: Fiecare dintre cele 65 de camere ale acestui hotel de 5-stele rafinat dispune de dotări superioare. Printre alte dotări, fiecare cameră conţine acces internet (wireless), uscător de păr, masă de călcat.
Facilitati hotel: La receptie, care are program 24 h, este disponibil si un seif de hotel. In timpul sejurului la hotel, puteti beneficia si room service sau serviciul de trezire. Va puteti conecta la internet printr-o conexiune din camera dumneavoastra sau prin WLAN (zona publica a hotelului). Pentru cei mici, hotelul ofera un loc de joaca propriu, si va pune la dispozitie un pat pentru copii in camera dumneavoastra (va rugam sa precizati in momentul rezervarii ca doriti acest lucru). Hotelul ofera un etaj business. Cautarea unui loc de parcare a devenit mai facila: hotelul ofera locuri de parcare gratuite. Informatii despre serviciul de inchiriere de autovehicule, propriu hotelului, primiti de la personalul amabil al hotelului.
Hotelul ofera oaspetilor sai pentru relaxare o sauna cu baie de aburi. Oaspetii activi din punct de vedere sportiv, sunt invitati sa foloseasca sala de fitness. Cu ajutorul bicicletelor de inchiriat proprii hotelului sunteti independenti - plecati in expeditie! Bucurati-va de felurile de mancare din restaurantul hotelului (cu zona exterioara) sau din bistro - adecvat si pentru diabetici si vegetarieni. Seara va intampinam la barul hotelului.

Recomanda acest hotel:  


 Maradiva Villas Resort & Spa

 Maradiva Villas Resort & Spa
 Maradiva Villas Resort & Spa
 Maradiva Villas Resort & Spa
 Maradiva Villas Resort & Spa