The Warwick Fiji 5* Fiji-korolevu | Cazare la The Warwick Fiji 5* Fiji-korolevu

The Warwick Fiji 5*, Fiji-korolevu

The Warwick Fiji 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii The Warwick Fiji 5*
Warwick Fiji este situată direct pe plajă, de-a lungul celebrei coaste Coral din Fiji, și este o stațiune de 5 stele, cu vederi uimitoare asupra Oceanului Pacific. Toate camerele au balcon privat.

Toate echipamentele nemotorizate de sporturi nautice pot fi închiriate gratuit. Activitățile nautice din The Warwick Fiji includ caiac, snorkelling, bărci cu păduc, windsurfing, pescuit și scufundări.

Facilitățile de agrement includ 4 terenuri de tenis, 2 terenuri de squash, un centru de fitness și un mini golf de 18 găuri. Oaspeții pot încerca, de asemenea, tir cu arcul, tenis de masă și karaoke. Există, de asemenea, 2 piscine în aer liber și o cadă cu hidromasaj.
Oaspeții au la dispoziție 5 restaurante și 4 baruri, inclusiv un bar pentru înot și un cocktail bar cu vedere la plajă. Micul dejun complet tip bufet este servit în fiecare dimineață la Bula Brasserie.
Warwick Fiji este situat la 90 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Nadi. Laguna Beqa oferă locul perfect pentru scufundări și se află la 45 de minute de mers cu barca din stațiune

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Teren De Golf

Recomanda acest hotel:  


 The Warwick Fiji

 The Warwick Fiji
 The Warwick Fiji
 The Warwick Fiji

Date de contact
The Warwick Fiji 5* Fiji-korolevu
Adresa: Queens Highway, Coral Coast, Korolevu, Fiji