Pastravaria Albota 4* Fagaras | Cazare la Pastravaria Albota 4* Fagaras

Pastravaria Albota 4*, Fagaras

Pastravaria Albota 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pastravaria Albota 4*
Complexul turistic ALBOTA**** dispune de 42 de camere amenajate în stil rustic-modern. Sunt dotate cu baie proprie, uscător de păr, TV-satelit, telefon, încălzire centrală şi majoritatea au balcon cu vedere deosebită spre Căldarea Arpăşelului.

În restaurant sau pe terasa pensiunii poţi degusta mâncăruri tradiţionale locale. Carnea şi brânza provin din ferma noastră din localitatea Poieniţa. Aici poţi savura gustul unic al produselor naturale. Poţi pescui singur păstrăvii în râu sau chiar în lacul special amenajat. Vara, în week-end, poţi servi şi preparate la grătar în cadrul Grill-Corner-ului.

Pensiunea dispune de 3 săli de conferinţe (20-100 pers.) în care firmele pot organiza prezentări, traininguri, seminarii şi festivităţi. Seara oferim la cerere foc de tabăra sau seară folclorică cu formaţie de muzicanţi.

Amatorii de mişcare se pot plimba cu ATV-uri, călare, în trăsură sau cu bicicletele descoperind frumuseţea câmpiei şi a munţilor Făgăraş. Poţi juca un meci de tenis de masă sau poţi porni în drumeţii prin rezervaţie pe trasee marcate. Sala de fitness, sauna, minipiscina şi Jacuzzi te aşteaptă pentru destindere şi refacerea tonusului.

Balansoarele din păstrăvărie sunt puse parcă să completeze senzaţia de relaxare a locului. Serile mai lungi pot fi încheiate cu un concurs de karaoke şi un foc de tabără.


Facilitati hotel
Centru SPA
Jacuzzi
Parcare
Restaurant
Sala De Conferinte
Sauna
Telefon
TV

Recomanda acest hotel:  


 Pastravaria Albota

 Pastravaria Albota
 Pastravaria Albota
 Pastravaria Albota