Doina 3* Eselnita | Cazare la Doina 3* Eselnita

Doina 3*, Eselnita

Doina 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Doina 3*
Pensiunea Doina este situata pe DN 57, pe soseaua ce leaga orasul Orsova de Moldova Noua, la 2 km de iesirea din com. Eselnita, pe malul Dunarii.

De pe terasa pensiunii, Dunarea iti rasfata privirea cu toata splendoarea ei, este locul ideal pentru relaxare si odihna.

Pensiunea are 6 camere duble cu grup sanitar propriu, 4 din camere cu balcon si vedere la Dunare si 2 catre munte. Fiecare camera are TV cablu, apa calda non stop, uscator de par, se cere la receptie.

Facilitati: bar si restaurant cu produse proaspete si specialitati de peste din zona, debarcader pentru acostare ambarcatiuni usoare, sala de conferinta, terasa acoperita, sezlonguri si umbrelute de plaja, spatiu amenajat pentru pescuit, incalzire centrala, plimbari cu vaporasul in Cazanele Dunarii si pesteri cu rezervare prealabila, organizare la cerere de excursii in zonele de interes din imprejurimi cu microbuze dotate cu aer conditionat.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Piscina
Plaja Privata
Restaurant
Sala De Conferinte
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 Doina

 Doina
 Doina
 Doina
 Doina
 Doina
 Doina
 Doina
 Doina
 Doina
 Doina
 Doina
 Doina
 Doina
 Doina
 Doina

Date de contact
Doina 3* Eselnita
Adresa: Eselnita
Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie