Himalaya Pas 4* Encamp | Cazare la Himalaya Pas 4* Encamp

Himalaya Pas 4*, Encamp

Himalaya Pas 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Himalaya Pas 4*
*** Localizare:
Hotelul HIMALAYA PAS se afla in statiunea Pas de la Casa, la 350 de metri distanta de telecabina.Himalaya Pas este situat in inima unei dinamici statiuni de schi cu o mare varietate de restaurante si magazine cu preturi mici.

*** CAMERELE: Hotelul HIMALAYA PAS dispune de : 98 camere, dintre care 40 sunt camere duble/twin , 48 triple(2 adulti + 1 copil) si 10 cvadruple. Toate camerele au paturi de o persoana (3 camere sunt echipate pentru persoanele cu dizabilitati). Linie telefonica directa, Termostat individual, TV prin satelit, Mini-bar, Baie Completa, Room service, DVD, Seif.

*** FACILITATI: Hotelul HIMALAYA PAS dispune si de: Cafe-bar, Sala de mese privata, Restaurant tip bufet, Biliard, Mic dejun tip bufet, Club de fitness(supliment) cu piscina interioara, sauna si masaj, Sala de internet, Sala TV, Sala de lectura, Sala de jocuri, Pub Avalanche, Discoteca, Facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, Serviciu babysitting, Dulap de schi, Serviciu spalatorie si curatatorie , Casa de schimb valutar.
Parcare 19 € pe zi (plata la destinatie).
Este permis accesul cu animale de companie.

Recomanda acest hotel:  


 Himalaya Pas

 Himalaya Pas
 Himalaya Pas
 Himalaya Pas
 Himalaya Pas