Font D'Argent Pas De La Casa 4* Encamp | Cazare la Font D'Argent Pas De La Casa 4* Encamp

Font D'Argent Pas De La Casa 4*, Encamp

Font D'Argent Pas De La Casa 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Font D'Argent Pas De La Casa 4*
*** LOCALIZARE:
FONT D ARGENT PAS DE LA CASA este situat la cativa metri distanta de partiile de schi Pas de la Casa din cea mai mare zona de schi din Pirinei, Grandvalira. Hotelul FONT D ARGENT PAS DE LA CASA beneficiaza de o locatie centrala si de confortul de a fi la cativa pasi de partiile de schi.

*** CAMERELE: FONT D ARGENT PAS DE LA CASA dispune de: 75 camere, 30 camere standard, 35 camere triple adaptabile (dintre care 2 au fost adaptate pentru persoanele cu handicap). Toate camerele au telefon, televizor cu 40 de canale internationale, minibar si seif. Baile sunt complete si dispun de cabină de dus separata, uscator de par, telefon si oglinda.

*** FACILITATI: Hotelul FONT D ARGENT PAS DE LA CASA dispune de parcare privata, dulapuri de schi dotate cu sistem de incalzire a cizmelor, iesire direct la strada, conexiune Wi-Fi, cafenea, muzica de fundal si aer condiționat. Camera Multimedia cuprinde : mese de joc, computere cu ADSL si PlayStation, toate disponibile pentru utilizarea de catre turisti. Zona de spa este accesibila numai persoanelor de peste 12 ani.

Recomanda acest hotel:  


 Font D'Argent Pas De La Casa

 Font D'Argent Pas De La Casa
 Font D'Argent Pas De La Casa
 Font D'Argent Pas De La Casa
 Font D'Argent Pas De La Casa