Sanatoriu Techirghiol 1* Eforie Sud | Cazare la Sanatoriu Techirghiol 1* Eforie Sud

Sanatoriu Techirghiol 1*, Eforie Sud

Sanatoriu Techirghiol 1*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Sanatoriu Techirghiol 1*
Factorul-cheie al tratamentelor considerate miraculoase de pe Litoral este namolul Lacului Techirghiol. Namolul de Techirghiol este un rezultat al florei si faunei lacului cu acelasi nume. Alãturi de conditiile deosebite, statiunea Techirghiol beneficiazã de existenta uneia dintre cele mai moderne baze de tratament fizio-terapeutic din tara noastrã, aflatã în incinta sanatoriului.
Aici se asigurã tratamentul balneofizic al pacientilor internati în cele trei sectii ale sanatoriului, precum si tratamentele ambulatorii.

Fiind dispusã pe doua niveluri, in baza de tratament se pot trata pana la 800 pacienti si se pot realiza peste 2500 proceduri zilnic 26 de cãzi pentru realizarea bãilor cu apã sãratã, din lac, si a bãilor de nãmol, cataplasme cu nãmol:
6 cãzi pentru bãi de plante în care se pot realiza peste 80 de proceduri/zi.
2 cãzi pentru bãi de plante cu bule în care se pot realiza peste 25 proceduri/zi.
2 cãzi pentru dus subacval, între care o modernã cadã "Laguna", care permit realizarea a peste 25 proceduri /zi.

Un bazin treflã cu apã dulce, destinat hidrokinetoterapiei individuale. Acest bazin este extrem de util în recuperarea pacientilor cu deficit functional sever. Bazinul este dotat cu un compresor destinat procedurilor de hidromasaj si cu un elevator destinat persoanelor cu deficiente locomotorii.
Instalatii moderne, termostate pentru realizarea procedurilor termice contrastante.

Instalatie pentru dus masaj: Bazin cu apã sãratã pentru hidrokinetoterapie colectivã. În apa sãratã încãlzitã la 33-34 grade se executã programe de gimnasticã pentru mai mult de 300 bolnavi/zi, adaptate fiecãrei categorii de patologie întâlnite, sub supravegherea unui profesor specializat.

Se asigurã si lucrul individual în bazin pentru pacientii la care se impune acest lucru. Tot în sectorul de hidrotermoterapie se pot realiza si tratamente ginecologice prin utilizarea apei sãrate din lac

Facilitati hotel
Jacuzzi
Piscina

Recomanda acest hotel:  


 Sanatoriu Techirghiol

 Sanatoriu Techirghiol
 Sanatoriu Techirghiol
 Sanatoriu Techirghiol
 Sanatoriu Techirghiol

Date de contact
Sanatoriu Techirghiol 1* Eforie Sud
Adresa: Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol Strada Dr. Victor Climescu, numarul 34-40