Amurg 2* Eforie Sud | Cazare la Amurg 2* Eforie Sud

Amurg 2*, Eforie Sud

Amurg 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Amurg 2*
Hotelul Amurg este una dintre cele mai convenabile unitati de cazare din Eforie Sud, oferind conditii de cazare la standard de trei stele la tarife reduse. Hotelul Amurg este situat intr-o zona linistita a statiunii, la aproximativ 400 de metri de plaja.

Hotelul dispune de un total de 25 de spatii de cazare dotate cu aer conditionat, televizor, frigider, mobilier nou, telefon si balcon. Pe langa spatiile de cazare Hotel Amurg mai are in dotare un restaurant cu terasa, sala de conferinte si sala de fitness.

Structura de cazare:
* 13 camere cu 2 paturi simple
* 10 camere cu pat dublu ( matrimonial )
* 1 apartament cu 2 camere (living + dormitor + baie)
* 1 apartament cu 3 camere (living + doua dormitoare + baie)

Dotari camere:
Toate camerele au bai proprii cu apa calda non-stop, aer conditionat, racitor, televizor, balcon, telefon. Un apartament este format din living si dormitor, iar celalalt apartament este format din living si doua dormitoare.

Masa poate fi servita in restaurantul propriu al hotelului, care are salon pentru fumatori si nefumatori si beneficiaza de sistem de ventilatie si sonorizare moderne, sau pe terasa frumos amenajata.

Sala de fitness dispune de climatizare si este dotata cu 5 aparate (stepper, bicicleta medicinala, aparat vibromasaj si 2 aparate multifunctionale) si televizor cu cablu.

Recomanda acest hotel:  


 Amurg

 Amurg
 Amurg
 Amurg
 Amurg
 Amurg
 Amurg