Samali Residence 3* Eforie Nord | Cazare la Samali Residence 3* Eforie Nord

Samali Residence 3*, Eforie Nord

Samali Residence 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Samali Residence 3*
Samali Residence este un complex format din apartamente de lux, situat în centrul stațiunii, în vecinătatea hotelului Europa, foarte aproape de mare și la distanță mică de Lacul Techirghiol.
Samali Residence, construit pe 6 etaje, cuprinde 36 de apartamente confortabile și foarte spațioase, cu suprafețe de 140 de mp și 180 de mp.
Fiecare apartament cuprinde 2 dormitoare, 2 băi, o cameră de zi spațioasă și balcon. În interiorul apartamentelor, confortul oferit de amenajările luxoase este completat de funcționalitatea dotărilor moderne.
Camera de zi, foarte spațioasă, dispune de geamuri mari, care permit admirarea priveliștei frumoase, și este dotat cu canapea extensibilă, fotolii și măsuță, televizor LCD, aer condiționat și telefon.
Dormitoarele au paturi matrimoniale și sunt dotate cu aer condiționat.
În fiecare apartament există 2 băi, una fiind prevazută cu cabină de duș, iar cea de-a doua cu cadă. Bucătăria comunică cu camera de zi printr-un spațiu deschis, este complet dotată și utilată cu frigider, aragaz cu plită electrică, mașină de spălat vase și mașină de spălat rufe.
Balconul spațios are vedere către mare sau către lac, oferind o panoramă deosebită.
Apartamentele sunt ideale pentru familiile cu copii, cupluri și oamenii de afaceri aflați în tranzit. Complexul Samali Residence dispune de internet Wi-Fi și internet prin cablu, parcare subterană cu capacitate de 11 locuri și parcare supraterană în limita locurilor disponibile, centrală termică, 2 lifturi ultramoderne, care facilitează accesul către apartamente, și receptie proprie.
Este acceptată cazarea cu animale de companie de talie mică și medie.

Recomanda acest hotel:  


 Samali Residence

 Samali Residence
 Samali Residence
 Samali Residence
 Samali Residence
 Samali Residence
 Samali Residence
 Samali Residence
 Samali Residence
 Samali Residence

Date de contact
Samali Residence 3* Eforie Nord
Adresa: Bd. Republicii, Nr. 34, 905350 Eforie Nord, România