Vila Raduinea 3* Eforie Nord | Cazare la Vila Raduinea 3* Eforie Nord

Vila Raduinea 3*, Eforie Nord

Vila Raduinea 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Raduinea 3* / Numar camere: 13
Pensiunea, nou-nouta, este amplasata in centrul statiunii Eforie Nord, la suficienta distanta de galagia infernala a falezei, va ofera conditii de cazare super decente, la preturi la fel de decente.

Veti putea beneficia de atit parcare gratuita si internet wireless nelimitat, acces la bucataria plasata la parter, cat si de curtea din spate, retrasa, unde puteti savura o bere sau un gratar in liniste cu familia si prietenii.

Camerele sint toate noi, curate, spatioase, duble matrimoniale si cvadruple in functie de cerinte si sinteti bine-veniti sa va convingeti!

Pentru a veni in sprijinul turistilor care vin pe litoral cu trenul, daca ne anuntati din timp data si ora exacta la care ajungeti in gara Eforie Nord (sau Constanta), in limita posibilitatilor, va vom astepta la gara pentru a va ajuta cu bagajul voluminos.

Deoarece pensiunea noastra a devenit foarte cunoscuta intr-un timp record, pentru a beneficia de serviciile noastre, va sfatuim sa faceti rezervare cu 2, 3 saptamini inaintea sosirii dvs.

Deasemena, va sfatuim sa verificati cu atentie toate detaliile acestei pagini de internet (poze, camera, harta, tarife, etc) deoarece toate informatiile de aici sint perfect reale si la zi.

Facilitati hotel
Bucatarie utilata pentru turisti
Curte interioara
Frigider
Gratar
Internet
Parcare
TV in living

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Balcon
Frigider
Internet

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 1:00 PM
Ora checkout: 11:00 AM

Carti de credit acceptate: #cc#

Recomanda acest hotel:  


Nu exista imagini despre Vila Raduinea 3*.