Hotel Hostel Alexandra N 2* Eforie Nord | Cazare la Hotel Hostel Alexandra N 2* Eforie Nord

Hotel Hostel Alexandra N 2*, Eforie Nord

Hotel Hostel Alexandra N 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Hostel Alexandra N 2* / Numar camere: 13
Situat in Eforie Nord, Hostel Alexandra N are 13 camere in 2 constructii alaturate: una cu 4 nivele si alta neetajata. In constructia etajata sunt camerele 1-8. La fiecare nivel se afla cate 2 camere (una cu 4 locuri = 12mp si alta cu 5 = 16mp) si o terasa de 11 mp, cu 2 mese .
Constructia neetajata are : o cam cu 5 locuri, (nr 9) = 17mp, cu intrare separate din curte; 2 cu 4 locuri, cam 11 = 13 mp si cam.12 = 13mp (are o curticica interioara de 4 mp) ; una cu 3 locuri, ( nr 10) = 8,8 mp, cu intrare separate din curte si una single, ( nr 14), mica = 5mp, cu un pat lat de 135cm. Camerele din aceasta constructie au si ele cate o masa proprie pe terasa de la parter.
Toate camerele locatiei au baie proprie, cu dus, TV cablu, AC, frigider.
Hostelul dispune de o bucatarie complet utilata. .
Cazarea se face intre 10 si 12, iar eliberarea camerei intre 9 si 10.
Pentru cine vine mai devreme (dar nu inainte de ora 8), sau vrea sa plece mai tarziu, avem o camera la demisol, unde se pot lasa bagajele . Exista si o baie de serviciu. Astfel, puteti folosi din plin si ziua sosirii si ziua plecarii. Totul gratis!
Parcarea din fata vilei are 6 locuri, care sunt gratuite si se ocupa in ordinea sosirii! Restul masinilor se parcheaza in imprejurimi, pe cont propriu !
Se admit animale de companie, prietenoase!
Localizare: La 7-10 minute de plaja Belona, 4-6 minute de gara si baile de namol, 280 m de centrul statiunii.

ACCES. Cu trenul . •De la gara, mergand spre Constanta, a 2-a strada la dreapta = str Transilvaniei. Cu masina : fie pe varianta, a 5-a strada la stanga, apoi prima dreapta si iar prima la dreapta = str Transilvaniei, fie prin centru, dupa hotel Vera la dreapta, apoi prima dreapta si iar prima la stanga = str Transilvaniei. Cu microbuzul din Constanta, se coboara in centru, se merge pe directia Mangalia si se face dreapta pe prima alee pietonala, se ajunge dupa 30m pe str M. Kogalniceanu, se face la stanga si apoi, dupa 20m, la dreapta pe langa vila Cormoran, pe str Transilvaniei

Facilitati hotel
Accepta animale de companie
Bucatarie utilata pentru turisti
Curte interioara
Internet
Parcare
Telefon
Terasa

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Balcon
Frigider
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 10:00 AM
Ora checkout: 9:00 AM

Carti de credit acceptate: #cc#
Personalul cunoaste limbi straine.
Hotelul accepta tichete de vacanta.
Politica de renuntare la rezervare: Se restituie avansul daca se anunta cu 30 zile inainte, sau daca se inchiriaza camera de alti turisti.

Recomanda acest hotel:  


Nu exista imagini despre Hotel Hostel Alexandra N 2*.