Felix 3* Eforie Nord | Cazare la Felix 3* Eforie Nord

Felix 3*, Eforie Nord

Felix 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Felix 3*
Hotel Felix se bucură de o poziție privilegiată în stațiunea Eforie Nord, fiind amplasat în zona de sud, la aproximativ 150 de metri de plaja Belona, cea mai populară plajă a stațiunii. Foarte aproape de hotel se află și Lacul Techirghiol, renumit pentru efectele terapeutice ale apei sale sărate și ale nămolului extras din adâncurile sale.

De asemenea, Hotel Felix este poziționat în imediata apropiere a centrului stațiunii și a falezei, astfel încât oaspeții se vor afla mereu în apropierea celor mai bune terase, spații de agrement și locuri de promenadă din stațiune.

Facilități generale: restaurant, sală de conferințe, recepție, parcare.

Hotel Felix este destinația perfectă pentru vacanța de vară, deoarece, oferă condiții de cazare excelente, la tarife avantajoase. Hotelul dispune de un număr total de 280 camere, dintre care 260 camere duble și 20 apartamente.

Camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, geamuri izolate fonic, internet Wi-Fi, TV prin cablu, frigider, mobilier nou, pardoseală acoperită cu mochetă, baie cu cadă și uscător de păr.

Apartamentele sunt formate din cameră de zi cu canapea și fotolii, dormitor cu pat matrimonial și baie proprie cu cadă. Dormitorul și camera de zi sunt conectate printr-o zonă deschisă. Dotările apartamentelor sunt similare celor din camerele duble. Camerele permit instalarea patului suplimentar.

Hotelul se află la 50 de metri de gara din Eforie Nord.

Recomanda acest hotel:  


 Felix

 Felix
 Felix
 Felix
 Felix
 Felix
 Felix
 Felix
 Felix