Vila Elena 4* Eforie Nord | Cazare la Vila Elena 4* Eforie Nord

Vila Elena 4*, Eforie Nord

Vila Elena 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Elena 4*
Vila Elena este in zona centrala a statiunii ,foarte aproape de faleza,intr-o zona plina de verdeata,in imediata vecinatate a hotelurilor Bran ,Brad si Bega.

Vila Elena din Eforie Nord este o unitate de cazare de lux , de 4 stele, ofera o ambianta si un confort ireprosabil. Recomandata pentru cei care doresc o vacanta linistita si confortabila , discreta si pentru familiile cu copii. Curtea mare , racoroasa si cu multa vegetatie e locul perfect pentru cei mici , mai ales la orele pranzului cand temperaturile impun parasirea plajei.

Structura de cazare
4 camere duble - mobilier de bambus - grup sanitar propriu cu cada,TV cablu, frigider,aer conditionat,terasa,uscator de par,mocheta antistatica.
4 apartamente familiale (maxim 2 adulti + 2 copii) - mobilier de bambus - living si dormitor,grup sanitar propriu cu cada,TV cablu,frigider,aer conditionat,terasa,uscator de par,mocheta antistatica.

Servicii si Facilitati
Locatie de lux relativ noua (2001), dotata cu centrala termica proprie, apa calda non-stop. Vila este inconjurata de o gradina ingrijita cu vegetatie luxurianta, curte interioara ingradita. Pentru copii exista loc de joaca amenajat. Accesul se face cu sistem interfon. Turistii beneficiaza de acces la o bucatarie utilata complet (pentru minuturi, pregatirea meselor pentru bebelusi) curet , gratar.. Parcare proprie pazita gratuita.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Minibar
TV

Recomanda acest hotel:  


 Vila Elena

 Vila Elena
 Vila Elena
 Vila Elena
 Vila Elena
 Vila Elena

Date de contact
Vila Elena 4* Eforie Nord
Adresa: Eforie Nord