Complex Marea Neagra 2* Eforie Nord | Cazare la Complex Marea Neagra 2* Eforie Nord

Complex Marea Neagra 2*, Eforie Nord

Complex Marea Neagra 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Complex Marea Neagra 2*
Complexul Turistic Marea Neagra se afla in statiunea Eforie Nord si va ofera posibilitatea petrecerii unei vacante minunate alaturi de familie si prieteni. Se intinde pe o suprafata de 4 hectare de teren, situate intre Mariea Neagra si lacul sarat Techirghiol. Cladirile sunt dispuse pe toata suprafata de teren printre copaci si multa verdeata.

Complexul este compus din 7 apartamente (care sunt dotate cu mobilier nou, modern, living cu o canapea fixa, baie, minibar si televizor), 6 minihoteluri (a cate 24 de camere, cu baie proprie si televizor), 14 vile (a cate 7 camere cu baie proprie si televizor), bar cu terasa si restaurant (cu 500 de locuri) si cabinet medical.

Aveti la dispozitie locuri amenajate unde puteti pregatii un gratar, in aer liber, dispunand de tot confortul si libertatea de acasa. Toata suprafata complexului este imprejmuita cu gard inalt de 2m, singura cale de acces fiind poarta principala care este asigurata si pazita.

Complexul Turistic Marea Neagra pune la dispozitia turistilor un pachet amplu de servicii dintre care amintim:
* Cazare: 7apartamente, 6 minihoteluri, 17 vile
* Restaurant
* Discoteca
* Terasa bar
* Cabinet medical
* Cablu TV

Restaurantul ofera 3 mese / zi la preturi accesibile tuturor. Mancarea este mereu proaspata si produsa in fermele proprii. Cabinetul medical cu asistenta disponibila toata ziua pentru adulti si copii. Terasa care ofera un plus de relaxare si produse specifice acesteia la preturi necompetitive. Copii se pot bucura de foarte multa verdeata, aer curat si libertate de miscare.

Recomanda acest hotel:  


 Complex Marea Neagra

 Complex Marea Neagra
 Complex Marea Neagra
 Complex Marea Neagra
 Complex Marea Neagra
 Complex Marea Neagra