Boutique Citadel 5* Eforie Nord | Cazare la Boutique Citadel 5* Eforie Nord

Boutique Citadel 5*, Eforie Nord

Boutique Citadel 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Boutique Citadel 5*
Boutique Citadel este construit pe fâșia îngustă de pământ dintre stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud, o zonă foarte apreciată de multe persoane, atât datorită vecinătății imediate a Mării Negre și a Lacului Techirghiol, cât și pentru senzația de izolare și intimitate pe care o creează acest loc, nefiind construit în mijlocul unei stațiuni estivale aglomerate.
Astfel, Boutique Citadel oferă pentru oaspeții săi, pe lângă spațiile de cazare, acces pe plajă privată cu șezlonguri și umbrelă asigurate, o terasă pentru servirea mesei, loc de joacă pentru copii, parcare gratuită.
Apartamentele sunt formate din cameră de zi, dormitor, chicinetă, zonă de luat masa, balcon, baie cu duș și au în dotare aer condiționat, televizor LCD, televizor prin cablu, internet Wi-Fi, articole de toaletă gratuite, minifrigider, uscător de păr, prosoape de baie și de plajă.
Alte servicii: parcare gratuită, room-service, servicii de curățenie în regim hotelier, acces la locul de joacă pentru copii, șezlonguri și umbrelă pe plaja privată, organizare de proiecții video pe plajă.
Distanța până la supermarket este de 1,5 km, iar distanța până la gara din Eforie Nord este de 1,2 km.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Plaja Privata
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Boutique Citadel

 Boutique Citadel
 Boutique Citadel
 Boutique Citadel
 Boutique Citadel
 Boutique Citadel
 Boutique Citadel
 Boutique Citadel

Date de contact
Boutique Citadel 5* Eforie Nord
Adresa: Bd. Republicii, Lot 1/1, 905360 Eforie Nord, România