Murrayfield Hotel 4* Edinburgh | Cazare la Murrayfield Hotel 4* Edinburgh

Murrayfield Hotel 4*, Edinburgh

Murrayfield Hotel 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Murrayfield Hotel 4*
Situat lângă stadionul Murrayfield, gazda Uniunii Scoţiene de Rugby, hotelul Murrayfield oferă unităţi de cazare cu acces gratuit la internet Wi-Fi, parcare gratuită, un pub şi un restaurant.

Camerele hotelului Murrayfield au baie privată, TV cu ecran plat şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea. Camerele Deluxe sunt situate în clădirea luxoasă Murrayfield House, aflată la câţiva paşi de hotel. Fiecare cameră are decor şi mobilier în stil individual, o baie privată elegantă, un TV cu ecran plat integrat într-o oglindă mare şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea.

Barul hotelului oferă un cadru plin de stil cu divertisment zilnic, transmisiuni sportive live şi o grădină de bere. Restaurantul elegant asigură un meniu cu specialităţi tradiţionale scoţiene şi preparate internaţionale.

Centrul oraşului Edinburgh şi Grădina Zoologică din Edinburgh se află la aproximativ 1,6 km de hotel. Lângă hotel puteţi găsi o staţie de autobuz. Gara Haymarket este la 20 de minute de mers pe jos.

Recomanda acest hotel:  


 Murrayfield Hotel

 Murrayfield Hotel
 Murrayfield Hotel
 Murrayfield Hotel

Date de contact
Murrayfield Hotel 4* Edinburgh
Adresa: 18 Corstorphine Rd, Murrayfield, Edinburgh, EH12 6HN, United Kingdom –