Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront 3* Edinburgh | Cazare la Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront 3* Edinburgh

Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront 3*, Edinburgh

Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront 3*
Acest hotel modern se află lângă centrul comercial Ocean Terminal și Royal Yacht Britannia. Hotelul pune la dispoziție o parcare gratuită cu locuri limitate și camere cu aer condiționat. Lângă hotel au stație autobuze care oferă legături periodice către centrul orașului.

Camerele sunt moderne și au TV montat pe perete cu canale Freeview, birou, duș cu presiune mare, facilități pentru prepararea de ceai și cafea și baie privată, dotată cu uscător de păr. De asemenea, fiecare cameră are porturi de încărcare USB și o masă cu fier de călcat.

Oaspeții se pot relaxa în zona de lounge modernă, prevăzută cu WiFi gratuit, sau se pot bucura de mesele oferite pe tot parcursul zilei și de barul elegant, care servește cafele, ceaiuri, băuturi spirtoase premium, bere artizanală și vinuri de renume mondial. Pizza este disponibilă nonstop, iar serviciul de mâncare include sandvișuri panini, supă și burgeri.

Tariful include mic dejun expres cu preparate continentale, printre care, produse de patiserie, iaurturi și fructe, precum și 4 preparate calde, bacon, omletă, cârnați și fasole.

Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront se află în zona portului vechi. Magazinele, barurile și restaurantele din zonă sunt situate la o scurtă plimbare. Strada Princes, gara Waverley din Edinburgh și centrul orașului se află la mai puțin de 4 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Edinburgh, situat la 12 km de hotel.

Recomanda acest hotel:  


 Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront

 Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront
 Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront
 Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront

Date de contact
Holiday Inn Express Edinburgh - Leith Waterfront 3* Edinburgh
Adresa: Britannia Way, Ocean Drive, Edinburgh, EH6 6JJ, Marea Britanie –