Apex Haymarket 3* Edinburgh | Cazare la Apex Haymarket 3* Edinburgh

Apex Haymarket 3*, Edinburgh

Apex Haymarket 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Apex Haymarket 3*
Hotelul Apex Haymarket este situat în Edinburgh, la doar 15 minute de mers pe jos de Princes Street și Stadionul Murrayfield. Proprietatea oferă acces WiFi gratuit și camere cu decor elegant și TV LCD HD.

Gara Haymarket se află la 200 de metri de proprietate, iar rețeaua de autobuze oferă acces facil la atracţiile turistice din Edinburgh. Palatul Holyrood, Parlamentul Scoţian și Grădinile Botanice Regale sunt situate la cel mult 3,2 km de proprietate.

Camerele hotelului sunt decorate într-un stil simplu și modern și oferă facilități pentru prepararea de ceai/cafea și apeluri telefonice locale gratuite. Toate camerele au baie duș cu presiune mare sau cadă și articole de toaletă de lux.

Localul Metro West End Bar and Brasserie oferă mâncăruri britanice și internaționale, inclusiv preparate din carne de vită Aberdeen Angus și specialități scoțiene tradiționale, cum ar fi haggis. Hotelul oferă room service nonstop.

Oaspeții au la dispoziție un serviciu de concierge și facilități de spălătorie (cu livrare în aceeași zi). Copiii sunt bineveniți la hotel, iar la cerere se pot oferi pătuțuri de copii și scaune înalte.

Recomanda acest hotel:  


 Apex Haymarket

 Apex Haymarket
 Apex Haymarket
 Apex Haymarket