Kegworth Whitehouse 3*+ East Midlands Apt | Cazare la Kegworth Whitehouse 3*+ East Midlands Apt

Kegworth Whitehouse 3*+, East Midlands Apt

Kegworth Whitehouse 3*+


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Kegworth Whitehouse 3*+
Hotelul a fost construit în 2001 şi este format din 79 camere duble pe 3 etaje. facilităţi satul de vacanta includ un hol plăcut cu o recepţie de 24 de ore, un seif, sala de conferinta si lifturi.

Dining opţiuni includ un bar familiară şi un aer condiţionat, restaurantul a la carte. În plus, acces la internet, room service şi serviciul de spălătorie sunt toate la dispoziţia oaspeţilor şi a celor care sosesc cu maşina pot parca în parcarea hotelului.

Camere: 79 camere en-suite au toate facilităţile v-aţi aştepta într-un hotel de patru stele, plus carpetă bumbac, puterea dus, călcat de centru şi în cameră în condiţii de siguranţă. Toate camerele sunt recent renovate şi păstrate în stare superbă.
Restaurant

Brasserie Sullivan, un stil nou restaurant braserie ofera posibilitatea de a alege dintre cele mai bune feluri de mâncare engleză şi internaţionale. Pentru o opţiune mai informală, o serie de sandwich-uri, împachetări, paninis, gustări, sunt servite pe parcursul zilei în zona de lounge bar de la ora 10 până la 23. În plus faţă de bara de meniu, oferte speciale tablă de zi cu zi si snacks-uri sezoniere.

O clădire tradiţională cu parcare gratuit pentru toţi oaspeţii hotelului.
Lobby

Un mediu de dimensiuni mari pentru a face lobby cu receptie deschis 24 de ore pe zi.

Facilităţi cameră: Conexiune pentru laptop, aer conditionat, televiziune, radio, Uscator de par, presa de pantaloni

Facilităţi hotel: lobby-ul de dimensiuni mari, mai devreme de check-in la 14:00,1 lift, Room service 24 de ore, o piscina interioara (încălzită), 2 etaje, Antrenor de parcare, parcare (se achita la hotel, dacă este cazul), Solarium, sală de gimnastică, Saună , salon de frumusete, spălătoriile

Recomanda acest hotel:  


 Kegworth Whitehouse

 Kegworth Whitehouse
 Kegworth Whitehouse
 Kegworth Whitehouse

Date de contact
Kegworth Whitehouse 3*+ East Midlands Apt
Adresa: Packington Hill Kegworth Derbyshire De24 2df