Vila Cristina 3* Durau | Cazare la Vila Cristina 3* Durau

Vila Cristina 3*, Durau

Vila Cristina 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Cristina 3*
VILA CRISTINA 2 este situata in statiunea Durau la poalele Muntelui Ceahlau la 87 km de Piatra Neamt si la 65 km de Bicaz. Pozitionarea acesteaia chiar in inima statiunii reprezinta un real avantaj, dat de faptul ca permite clientilor nostri acces usor oriunde si totodata vedere de ansamblu asupra muntelui precum si asupra altor repede din statiune.

Ospitalitatea reprezinta unul dintre punctele forte ale noastre. Personalul nostru va sta la dispozitie spre a va satisface pana si cele mai pretentioase dorinte.

Vila Cristina 2 cu clasificarea de 3* are incalzire proprie si dispune de 30 de locuri de cazare dispuse astfel:

Etajul I – 7 camere duble.
Elajul II – 8 camere duble.

Camerele de la etajul I sunt mai spatioase decat cele de la cel de-al doilea etaj insa pozitionarea este una deosebita pentru fiecare dintre ele. Exista camere orientate direct spre muntele Ceahlau de unde cu mare usurinta se poate observa si schitul de pe munte.

Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV si balcon.

Restaurantul Vilei Cristina 2 are capacitate de 60 de locuri dispunand si de un bar de zi. Totodata, pe timpul verii clientii nostri pot beneficia si de terasa exterioara, neacoperita, special amenajata avand capacitatea de 30 de locuri.

Meniul este unul a la carte bazat in special pe mancaruri traditionale insa orice propunere poate fi materializata cu ajutorul personalului nostru.

Facilitati oferite: Agent termic non-stop, TV cablu, Parcare - 30 locuri, Terasa - 30 locuri.

Facilitati hotel
Parcare
Restaurant
Room Service
TV

Recomanda acest hotel:  


 Vila Cristina

 Vila Cristina
 Vila Cristina
 Vila Cristina
 Vila Cristina

Date de contact
Vila Cristina 3* Durau
Adresa: Statiunea Durau, Judetul Neamt