More 5* Dubrovnik | Cazare la More 5* Dubrovnik

More 5*, Dubrovnik

More 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii More 5*
Bucurându-se de o locaţie liniştită în împrejurimile luxuriante verzi, chiar lângă mare, în golful pitoresc Lapad, hotelul More este la distanţă de doar o scurtă călătorie cu autobuzul de zona veche a oraşului Dubrovnik.

Hotelul More este conectat la plajă printr-un drum pietonal care înconjoară întreaga peninsulă Lapad şi puteţi merge la înot chiar mai jos de hotel.

Plonjaţi în piscina din incintă, relaxaţi-vă în jacuzzi şi bucuraţi-vă de un masaj în centrul spa. Facilităţi de fitness de de ultimă oră sunt, de asemenea, la dispoziţia dumneavoastră.

Începeţi ziua la bufetul pentru mic dejun din partea casei, admirând vederea magnifică la mare şi gustaţi delicioasă gastronomie dalmată şi internaţională la restaurantul hotelului More.

Bucuraţi-vă de una dintre minunatele camere cu vedere la mare şi cu balcon.

Toate camerele au acces gratuit la internet prin cablu, iar internet wireless este, de asemenea, disponibil gratuit în zonele publice.

Aproape de hotelul More puteţi găsi multe restaurante şi cafe-baruri iar în faţa sa se află o staţie a autobuzului care vă va aduce chiar în partea veche a oraşului Dubrovnik, în doar câteva minute.

Puteţi să vă parcaţi maşina gratuit la hotel.

Camerele Hotelului: 35.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Jacuzzi
Minibar
Piscina
Restaurant
Sauna
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 More

 More
 More
 More
 More
 More
 More
 More
 More
 More
 More
 More
 More
 More
 More
 More

Date de contact
More 5* Dubrovnik
Adresa: Ul. Kardinala Stepinca 33, Lapad, 20000 Dubrovnik, Croaţia