Villas Plat 3* Dubrovnik | Cazare la Villas Plat 3* Dubrovnik

Villas Plat 3*, Dubrovnik

Villas Plat 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Villas Plat 3*
Complexul este inconjurat de maslini,recent renovat si decorat in stilul mediteraneean. Complexul este format din patru vile, de 2 si 3 etaje, situat in Mlini la jumatatea distantei dintre Dubrovnik si aeroport. Numele vilelor este Vila Anita, Vila Barbara, Vila Celia si Vila Diana. Studiourile sunt spatioase si dotate cu chicineta.

Vilele Plat sunt recent renovate si mobilate modern, situate intr-un cadru natural deosebit, intr-o oaza de verdeata cu maslini, cu vedere la mare, un loc ideal pentru cei care cauta o vacanta relaxanta si un loc de odihna placut.

Facilitati: Piscine exterioare, teren de tenis, tenis de masa, biliard, centru de scufundari, sporturi acvatice, fitness, masaj, receptie 24h, seif, camera de bagaje, internet, servicii de spalatorie, minimarket si magazin de suveniruri, restaurant pentru mic dejun, pranz si cina.

Apartamente si studiouri: toate apartamentele si studiourile au balcon sau terasa, bucatarie, minifrigider, baie proprie, uscator de par, ventilitaor (nu este necesar aerul conditionat datorita constructiilor din piatra a vilelor si a vegetatiei bogate din parc). Studiourile au o capacitate de 2 locuri, iar apartamentele de 4 locuri.

Oferta de sejur la Villas Plat 3*

Recomanda acest hotel:  


 Villas Plat

 Villas Plat
 Villas Plat
 Villas Plat
 Villas Plat
 Villas Plat
 Villas Plat