Aminess Grand Azur 4* Dubrovnik | Cazare la Aminess Grand Azur 4* Dubrovnik

Aminess Grand Azur 4*, Dubrovnik

Aminess Grand Azur 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Aminess Grand Azur 4*


Oferind 2 piscine în aer liber şi o terasă, Aminess Grand Hotel este cufundat în vegetaţie luxuriantă şi are o locaţie frumoasă pe plaja din Orebić, cu vedere panoramică la mare. Conexiunea WiFi este gratuită.

Camerele luminoase sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV prin satelit, birou, seif şi minibar. Băile private au duş şi uscător de păr. Se pot aranja tratamente de masaj.

Restaurantele hotelului servesc preparate din bucătăria mediteraneană, folosind ulei de măsline produs local. Barul asigură o selecţie de vinuri roşii locale apreciate pe plan internaţional. În plus, hotelul oferă o grădină, o terasă, un snack bar şi săli de conferinţe. Toţi oaspeţii cazaţi la această proprietate pot beneficia de o ofertă all inclusive care conţine mese tip bufet şi diverse băuturi (bere, vin, băuturi fără alcool), asigurate în timpul mesei la restaurantul tip bufet.

Oaspeţii au la dispoziţie sporturi de apă şi facilităţi de bowling, oportunităţi de windsurfing şi terenuri de tenis, baschet şi volei. Există divertisment şi programe pentru copii. În apropiere puteţi găsi o fâşie de plajă cu şezlonguri şi umbrele de soare. Puteţi închiria biciclete.

Promenada de pe faleză conectează hotelul cu centrul orăşelului Orebić, cunoscut pentru pescuit şi istorie navală, caracteristici care pot fi descoperite la Muzeul Maritim din Orebić, aflat la 15 minute de mers pe jos. Feribotul către insula Korčula este la 1,3 km.

Aeroportul oraşului Dubrovnik se află la 130 km.

Oferta de sejur la Aminess Grand Azur 4*

Recomanda acest hotel:  


 Aminess Grand Azur

 Aminess Grand Azur
 Aminess Grand Azur
 Aminess Grand Azur

Date de contact
Aminess Grand Azur 4* Dubrovnik
Adresa: Petra Kresimira IV 107, 20250 Orebić, Croaţia