SKYLON 3* Dublin | Cazare la SKYLON 3* Dublin

SKYLON 3*, Dublin

SKYLON 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii SKYLON 3*
Hotelul Dublin Skylon se află la doar 10 minute de mers cu mașina de aeroportul din Dublin. Centrul orașului Dublin este la 5 minute cu maşina, iar stadionul Croke Park se află la 5 minute de mers pe jos.

Camerele elegante au decor intim, seif pentru laptop şi baie privată cu uscător de păr. Oaspeţii se pot relaxa în faţa televizorului cu ecran plat, urmărind canalele de ştiri şi de filme, şi au la dispoziție gratuit ceai şi cafea în cameră. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele.

Restaurantul Skylon serveşte zilnic un mic dejun irlandez consistent. Oaspeții pot beneficia de un bufet extins și de un mic dejun irlandez sau continental cu produse gătite. Skylon Bar & Grill oferă un meniu ușor și o gamă largă de specialități clasice de bar, pregătite cu ingrediente din surse locale. Toate meniurile sunt însoțite de vinuri din întreaga lume, o selecție de beri artizanale, cocktailuri și ginuri.

Recomanda acest hotel:   Recomanda unui prieten pe YMessenger!  Recomanda unui prieten pe E-mail!  Recomanda unui prieten!


 SKYLON

 SKYLON
 SKYLON
 SKYLON

Infoturism:
© 2001 - 2020 InfoTurism Media srl. Toate drepturile rezervate | Contact Infoturism.ro
Termenii si conditiile de utilizare
Politica de confidentialitate
Politica de cookie