Radisson Blu St. Helen's 5* Dublin | Cazare la Radisson Blu St. Helen's 5* Dublin

Radisson Blu St. Helen's 5*, Dublin

Radisson Blu St. Helen's 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Radisson Blu St. Helen's 5*


Situat în grădini frumoase de 40 de acri, Hotelul Radisson Blu, de 5 stele, oferă camere de lux spaţioase, cu televizoare LCD de 26 inch. Amplasat în istorica proprietate St. Helen, hotelul se află la 10 minute cu maşina de centrul oraşului Dublin.

Fiecare dintre camerele Hotelului Radisson BLU St. Helen's este elegantă şi oferă privelişti minunate asupra grădinilor întinse. Paturile sunt confortabile şi au lenjerie din bumbac egiptean şi plăpumi din puf de raţă, în timp ce băile sunt private şi includ uscător de păr. Oaspeţii pot să se relaxeze cu filme în cameră. Se oferă acces gratuit la Wi-Fi şi minibar.

Situat într-o seră victoriană unică, Salonul Orangerie Bar and Ballroom oferă privelişti impresionante şi serveşte ceai după-amiaza şi prânzuri uşoare. Salonul premiat Talavera serveşte specialităţi italieneşti la lumina lumânărilor.

Oaspeţii pot să facă exerciţii fizice, având acces gratuit la suita de fitness modernă a hotelului. Salonul Pure Radiant Beauty oferă tratamente de înfrumuseţare de lux, folosind produse de lux Elemis.

Hotelul Radisson Blu St. Helen's se află la doar 12,8 km de Aeroportul Internaţional din Dublin. Hotelul este deservit de autobuzul de transfer Aircoach. La mai puţin de 1,6 km se găseşte o staţie a trenului rapid D.A.R.T., oferind acces la centrul oraşului Dublin în 15 minute.

Recomanda acest hotel:  


 Radisson Blu St. Helen's

 Radisson Blu St. Helen's
 Radisson Blu St. Helen's
 Radisson Blu St. Helen's