Hilton 4* Dublin | Cazare la Hilton 4* Dublin

Hilton 4*, Dublin

Hilton 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hilton 4*
Cu vedere istoric Grand Canal, Hilton Dublin hotel este o plimbare de 10 minute de zona verde a celebra Sf. Ştefan şi strada Grafton şi doar 3 mile departare de Convenţia de la Dublin şi Centrul de RDS Convention Center. Situat pe linia verde LUAS durează doar şi la o plimbare scurtă cu tramvaiul pentru a ajunge la Centrul de modă Town Dundrum.

Savuraţi carnea de vită irlandeză de lângă Grand Canal în Restaurant Uisce, sau bucuraţi-vă un sandwich şi un Guinness în Stil. Antrenaţi-vă în Fitness Gym de către Precor sau vizitaţi atracţiile lui Dublin, pe un tur Splash Viking. Vizitează Depozitul Guinness sau exploraţi istoria oraşului literar la Muzeul Scriitorilor din Dublin ". Luaţi la un spectacol la Teatrul Grand Canal sau bucura de un concert la The O2 Dublin.Gaiety, Olympia şi teatre Abbey sunt toate în termen de 3 km de hotel. Participa la o ocazie sportive la Stadionul Aviva, la doar 2 km de acest hotel, Dublin, sau vizitaţi Croke Park numai 5 mile departare.

Alegeţi din Cameră Comentarii Hilton sau pas până la o cameră Deluxe pentru spaţiu suplimentar. Toate camerele au acces la internet wireless.Hotelul dispune de un centru de afaceri cu 4 săli de conferinţă pot găzdui 200-400 de persoane.

Recomanda acest hotel:  


 Hilton

 Hilton
 Hilton
 Hilton
 Hilton
 Hilton
 Hilton