Crowne Plaza Blanchardstown 4* Dublin | Cazare la Crowne Plaza Blanchardstown 4* Dublin

Crowne Plaza Blanchardstown 4*, Dublin

Crowne Plaza Blanchardstown 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Crowne Plaza Blanchardstown 4*
Crowne Plaza Dublin-Blanchardstown: DESCHIDERE august 2008! Toate cele 188 camere en-suite sunt echipate la cele mai înalte standarde şi să continue proiectul de ansamblu al hotelului, elegant si luxos.

De afaceri si conferinte se vor bucura de tehnologia secolului 21 într-un scop construit Centrul de conferinţe oferă 12 săli de întâlnire pentru până la 600 de delegaţi.

Cea mai mare sală de conferinţe 450 pãtrat este perfect pentru conferinte, lansari de produse si expozitii, si este locul ideal pentru cina dansuri, petreceri de Craciun si nunti!

Crowne Plaza Dublin Blanchardstown este al treilea hotel Crowne Plaza din Irlanda şi este sigur să se bucure de aceleaşi recompense şi recunoaşterea dăruit, hoteluri sora acestuia. Deoarece introducerea internaţionale Crowne Plaza brand Irlanda hotelurile noastre irlandezi sunt acum pe larg considerate ca fiind un punct de referinţă naţionale şi internaţionale pentru design si servicii de excelenţă.

Locaţie unic oferit de Crowne Plaza Dublin Blanchardstown seturi acest hotel în afară de toate celelalte şi este sigur pentru a satisface nevoile dumneavoastră dacă este pentru mediul de afaceri, liber sau la cumpărături în Dublin. The Blanchardstown Centrul on pas uşa hotelului este unul dintre comercial cel mai mare din Irlanda şi centre de retail oferă clienţilor o serie de shopping, cinema, baruri şi teatru facilities.5km de hotel.

Facilitati hotel
TV

Recomanda acest hotel:  


 Crowne Plaza Blanchardstown

 Crowne Plaza Blanchardstown
 Crowne Plaza Blanchardstown
 Crowne Plaza Blanchardstown
 Crowne Plaza Blanchardstown
 Crowne Plaza Blanchardstown

Date de contact
Crowne Plaza Blanchardstown 4* Dublin
Adresa: dublin