Clayton Ballsbridge 4* Dublin | Cazare la Clayton Ballsbridge 4* Dublin

Clayton Ballsbridge 4*, Dublin

Clayton Ballsbridge 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Clayton Ballsbridge 4*
Această proprietate este la 15 minute pe jos față de plajă. Oferind camere spaţioase cu baie privată, Hotelul Clayton Ballsbridge este găzduit de un orfelinat masonic din secolul al XIX-lea restaurat minunat, cu grădini amenajate. Hotelul este situat la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de RDS, iar autobuzele locale opresc chiar în faţa proprietăţii. Parcarea subterană este disponibilă la un cost suplimentar.

Dormitoarele au pilote pufoase şi perne hipoalergenice. Camerele sunt izolate fonic, pentru un somn liniştit, şi includ un birou cu lampă şi acces gratuit la internet WiFi.

În fiecare dimineaţă se oferă un mic dejun tradiţional cu gustări uşoare şi carvery pe tot parcursul zilei. Seara, restaurantul Brasserie serveşte preparate din bucătăria internaţională.

Având ferestre cu vitralii, tavan înalt, pereţi cu lambriuri de stejar şi gresie originală tip mozaic, restauratul renovat Thomas Prior Hall este mândria acestui hotel superb.

Fiind în apropiere de 3Arena, Barul Tom reprezintă locul perfect pentru a lua masa sau a savura o băutură înainte de un concert. Stadionul Aviva, Teatrul Bord Gáis Energy şi Grand Canal sunt la mai puţin de 1,6 km de Hotelul Clayton Ballsbridge.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Restaurant
Room Service
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Clayton Ballsbridge

 Clayton Ballsbridge
 Clayton Ballsbridge
 Clayton Ballsbridge

Date de contact
Clayton Ballsbridge 4* Dublin
Adresa: Merrion Rd, Dublin 4, Irlanda
Telefon: +353 1 668 1111
Fax: +353 1 668 1111