Best Western Academy Plaza 4* Dublin | Cazare la Best Western Academy Plaza 4* Dublin

Best Western Academy Plaza 4*, Dublin

Best Western Academy Plaza 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Best Western Academy Plaza 4*
Hotelul Best Western Plus Academy Plaza este situat chiar lângă strada O'Connell, la 5 minute de mers pe jos de gara Connolly. Hotelul oferă camere elegante dotate cu aer condiţionat şi Wi-Fi gratuit, un restaurant care serveşte preparate asiatice autentice şi un salon de înfrumuseţare.
Dormitoarele moderne ale Hotelului Best Western Plus Premier Academy Plaza sunt decorate în culori vii. Acestea includ un TV cu ecran plat, un birou şi o baie cu finisaje de marmură.
Localul Giuseppe's Bistro serveşte mâncăruri tradiţionale preparate din produse locale proaspete. Coffee Dock oferă o varietate de sortimente de ceai şi cafea, precum şi o selecţie de preparate proaspăt coapte.
La salonul de înfrumuseţare puteţi beneficia de o gamă largă de tratamente, printre care pedichiură, manichiură şi diverse masaje. Cartierul Temple Bar se află la 10 minute de mers pe jos. Hotelul are o recepţie cu program non-stop.
Trinity College şi Castelul din Dublin sunt situate la mai puţin de 10 minute de mers pe jos. La hotelul Academy Plaza, aflat chiar lângă Best Western, veţi găsi staţia unui autobuz care face legătura cu aeroportul.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Best Western Academy Plaza

 Best Western Academy Plaza
 Best Western Academy Plaza
 Best Western Academy Plaza