Belvedere 3* Dublin | Cazare la Belvedere 3* Dublin

Belvedere 3*, Dublin

Belvedere 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Belvedere 3*
Aflat în centrul oraşului Dublin, hotelul Belvedere este la 15 minute de mers pe jos de Gara Connolly şi de magazinele excelente de pe Henry Street. Oferă camere spaţioase cu acces gratuit la internet şi specialităţi irlandeze tradiţionale.

Hotelul Belvedere are baie din marmură cu duş, cadă şi uscător de păr. Camerele sunt dotate cu TV, seif şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea.

Localul Belvedere Lounge are ferestre frumoase în stil georgian cu vedere la piaţa Parnell, un meniu de bar, muzică live în weekend şi televizoare cu ecran mare, care transmit evenimente sportive live.

Puteţi savura un mic dejun tip bufet gătit şi continental în fiecare dimineaţă în restaurantul Belvedere, care oferă şi un meniu de cină seara.

Există o staţie de autobuz Aircoach către aeroport la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de Hotelul Belvedere. Dublin asigură o gamă largă de atracţii turistice, iar Trinity College, Croke Park şi cartierul Temple Bar se află la mai puţin de 10 minute de mers pe jos.

Recomanda acest hotel:  


 Belvedere

 Belvedere
 Belvedere
 Belvedere
 Belvedere