Star Metro Deira Hotel Apartments 3* Dubai | Cazare la Star Metro Deira Hotel Apartments 3* Dubai

Star Metro Deira Hotel Apartments 3*, Dubai

Star Metro Deira Hotel Apartments 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Star Metro Deira Hotel Apartments 3*
StarMetro Hotel Apartments se află în centrul cartierului Deira, fiind alegerea perfectă pentru oaspeţii care caută unităţi de cazare confortabile, în sistem self-catering, la tarife accesibile. Conexiunea WiFi este gratuită în întreaga proprietate.

StarMetro Deira oferă toate serviciile unui hotel de apartamente şi un serviciu de majordom, disponibil nonstop. Oaspeţii pot să aleagă între studiouri şi apartamente mai mari cu 1 dormitor, toate având un living spaţios, o zonă de dormit şi chicinetă.

Oaspeţii au la dispoziţie o gamă largă de facilităţi de agrement, inclusiv o piscină mare în aer liber cu temperatură controlată, o zonă de plajă şi un club de sănătate.

Restaurantul gourmet de la Hotelul Star Metro Deira serveşte preparate din bucătăria internaţională. Oaspeţii pot savura un mic dejun tip bufet american complet în fiecare dimineaţă sau produse de patiserie şi cafea proaspătă în cafeneaua hotelului.

Hotelul StarMetro Apartments este la câţiva paşi de multe dintre atracţiile de top din Deira, inclusiv de centre comerciale şi souk-uri celebre şi de agitaţia de pe strada Al Rigga. Parcarea este disponibilă gratuit.

Recomanda acest hotel:  


 Star Metro Deira Hotel Apartments

 Star Metro Deira Hotel Apartments
 Star Metro Deira Hotel Apartments
 Star Metro Deira Hotel Apartments
 Star Metro Deira Hotel Apartments