Riviera 4* Dubai | Cazare la Riviera 4* Dubai

Riviera 4*, Dubai

Riviera 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Riviera 4*
Acest hotel de 4 stele, cu vedere spre Dubai Creek, se află la 2 minute de mers pe jos de mijloacele de transport care oferă acces spre Muzeul din Dubai. Hotelul are 3 restaurante şi oferă camere spaţioase cu TV prin satelit.

Camerele Hotelului Riviera au balcoane cu vedere la oraş sau golf. Acestea sunt dotate cu mobilier modern, aer condiţionat, un minibar şi facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea.

În fiecare dimineaţă, la hotel se serveşte un mic dejun tip bufet cu produse de panificaţie de casă, produse de patiserie şi cornuri. Pentru prânz şi cină, oaspeţii pot alege preparate din bucătăria japoneză sau mediteraneană şi specialităţi locale.

Oaspeţii au la dispoziţie serviciul de spălătorie şi curăţătorie al hotelului. Există, de asemenea, un birou de turism care oferă un serviciu de schimb valutar şi informaţii despre atracţiile locale.

Hotelul Riviera este la doar 10 minute de mers pe jos de faimosul Gold Souk din Dubai. Acesta oferă o recepţie deschisă non-stop şi un serviciu de transfer la Jumeirah Beach Park şi Mamzar Park Beach

Recomanda acest hotel:  


 Riviera

 Riviera
 Riviera
 Riviera
 Riviera
 Riviera
 Riviera
 Riviera
 Riviera
 Riviera
 Riviera
 Riviera
 Riviera
 Riviera
 Riviera
 Riviera

Date de contact
Riviera 4* Dubai
Adresa: Baniyas Road, Deira, Deira, Dubai