Movenpick Jumeirah Beach 5* Dubai | Cazare la Movenpick Jumeirah Beach 5* Dubai

Movenpick Jumeirah Beach 5*, Dubai

Movenpick Jumeirah Beach 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Movenpick Jumeirah Beach 5*
Deschis în februarie 2010, Mövenpick este un hotel de 5 stele, construit în noua zonă Jumeirah Beach Residence. Hotelul oferă camere de lux şi parcare gratuită, direct pe plajă.
Hotelul pune la dispoziţie o selecţie largă de camere şi suite spaţioase, toate fiind decorate în stil contemporan. Toate camerele dispun de balcon cu vedere la ocean parţială sau totală. Printre facilităţile moderne ale camerelor se regăsesc TV interactiv, canale prin satelit şi Wi-Fi.
Hotelul are 3 restaurante şi baruri, oferind o selecţie cuprinzătoare de mâncăruri internaţionale. De asemenea, hotelul se află la doar câţiva paşi faţă de The Walk, locul de promenadă cu magazine şi restaurante în aer liber din Dubai.
Există o piscină în aer liber, cu vedere la ocean, ca şi acces direct la plaja Jumeirah, unde se pot practica o serie de sporturi nautice. Hotelul dispune, de asemenea, de un centru modern de fitness şi facilităţi de spa.
De la Hotelul Mövenpick Jumeirah Beach se poate ajunge uşor la Dubai Media City şi Dubai Internet City, ca şi la noul complex al portului de agrement.

Oferta de sejur la Movenpick Jumeirah Beach 5*

Recomanda acest hotel:  


 Movenpick Jumeirah Beach

 Movenpick Jumeirah Beach
 Movenpick Jumeirah Beach
 Movenpick Jumeirah Beach
 Movenpick Jumeirah Beach

Date de contact
Movenpick Jumeirah Beach 5* Dubai
Adresa: http://www.moevenpick-hotels.com