Mercure Dubai Barsha Heights 4* Dubai | Cazare la Mercure Dubai Barsha Heights 4* Dubai

Mercure Dubai Barsha Heights 4*, Dubai

Mercure Dubai Barsha Heights 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Mercure Dubai Barsha Heights 4*
Având o vedere uimitoare la oraș și la orizontul orașului, apartamentele spațioase de la Mercure Hotel Apartments Dubai Barsha Heights sunt situate la doar 1 minut de mers pe jos de stația de metrou Internet City, care oferă acces la cele mai renumite centre comerciale din Dubai, precum și la locuri de divertisment și atracții turistice. În plus, oaspeții au la dispoziție restaurante tematice și numeroase facilități de agrement, printre care o piscină în aer liber.

Cele 607 de apartamente hoteliere sunt spațioase și includ o zonă de relaxare cu TV cu ecran plat și canale prin satelit. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Fiecare cameră are baie privată.

Oaspeții pot savura o masă delicioasă la restaurantul The Avenue, în interior sau pe terasa în aer liber. Restaurantul servește preparate internaționale la micul dejun, prânz și cină.

Centrul comercial Dubai Marina Mall este situat la 4,2 km de Mercure Hotel Apartments Dubai Barsha Heights, iar promenada The Walk din cadrul complexului JBR se află la 5 km. Renumitele zone de afaceri, printre care campusul Knowledge Village și parcurile industriale Media City şi Internet City din Dubai, pot fi accesate cu ușurință de oamenii de afaceri. Situat în zona Barsha Heights, Mercure Hotel Suites se află la 30 de minute de mers cu mașina de-a lungul șoselei Sheikh Zayed de ambele aeroporturi internaționale.

Facilitati hotel
Internet
Parcare
Piscina

Oferta de sejur la Mercure Dubai Barsha Heights 4*

Recomanda acest hotel:  


 Mercure Dubai Barsha Heights

 Mercure Dubai Barsha Heights
 Mercure Dubai Barsha Heights
 Mercure Dubai Barsha Heights

Date de contact
Mercure Dubai Barsha Heights 4* Dubai
Adresa: Dubai Barsha Heights Area Sheikh Zayed Road Po Box 500300, 500300 Dubai, Emiratele Arabe Unite