Ibis Al Rigga 2* Dubai | Cazare la Ibis Al Rigga 2* Dubai

Ibis Al Rigga 2*, Dubai

Ibis Al Rigga 2*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Ibis Al Rigga 2*
Apartine grupului Accor MAF Hospitality

Hotelul Ibis Al Rigga 2* - Dubai City este amplasat chiar in centrul din Deira, pe strada Al-Rigga, in apropiere de centrul comercial Al-Ghurair si statia de metrou, la 15 minute de mers cu masina de aeroportul Dubai, de Piata de Aur, de bulevardul comercial istoric al Dubaiului.

Hotelul Ibis Al Rigga 2* - Dubai City a fost construit in anul 2010.

Hotelul Ibis Al Rigga 2* - Dubai City are 220 camere (20 mp, max. 2+1copil pana in 3 ani)
2 camere pentru persoane cu handicap.
Camere connected-30


Ibis Al Rigga 2* - Dubai City este convenabil situat cartierul Al Rigga din în Dubai si oferă cazare cu un raport bun calitate/ preţ, un centru de fitness şi parcare gratuită. Staţia de metrou Al Rigga este la 5 minute de mers pe jos de hotel.

Toate camerele simple, dar amenajate confortabil, au birou şi TV cu ecran plat, cu recepţie prin satelit. Fiecare cameră are aer condiţionat şi o baie proprie cu uscător de păr.

Hotelul Ibis Al Rigga are un restaurant care serveşte mâncare internaţională 24 de ore pe zi şi un bar pentru a vă relaxa cu o băutură după aceea. Există, de asemenea, multe restaurante şi magazine în zona din jurul hotelului.

Feribotul de la Creek Dubai la Bur Dubai pleacă dintr-o locaţie aflată la un kilometru de hotel, iar Al Ghurair City Mall este la o distanţă de doar 5 minute de mers cu maşina.


Recomanda acest hotel:  


 Ibis Al Rigga

 Ibis Al Rigga
 Ibis Al Rigga
 Ibis Al Rigga
 Ibis Al Rigga
 Ibis Al Rigga
 Ibis Al Rigga
 Ibis Al Rigga
 Ibis Al Rigga
 Ibis Al Rigga