Hyatt Regency Dubai - Corniche 5* Dubai | Cazare la Hyatt Regency Dubai - Corniche 5* Dubai

Hyatt Regency Dubai - Corniche 5*, Dubai

Hyatt Regency Dubai - Corniche 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hyatt Regency Dubai - Corniche 5*
Localizare: Hyatt Regency Dubai - Corniche se află la 8 km de Aeroportul Internaţional Dubai. Staţia de metrou Palm Deira 2 se află la 7 minute de mers pe jos sau la câteva minute folosind serviciul de transfer gratuit, în funcţie de disponibilitate. Hyatt Regency Dubai se află în zona tradiţională, la mai puţin de 5 minute de mers pe jos de popularele pieţe de aur, de mirodenii şi de textile. Acest hotel de lux oferă un restaurant rotativ, un patinoar privat şi acces gratuit la internet WiFi.

Facilitati: Hotelul oferă opţiuni culinare unicat, de la Al Dawaar, singurul restaurant rotativ pe acoperiş din Dubai, la bucătăria autentică japoneză de la Miyako sau bucătăria internaţională la The Kitchen. Oaspeţii se pot relaxa la un lounge de karaoke, pot urmări evenimente sportive importante live la un bar sportiv, se pot bucura de o selecţie delicioasă de băuturi sau pot petrece profitând de renumita viaţă de noapte. Clubul spa şi de fitness Olympus de la Hyatt Regency găzduieşte o sală de gimnastică modernă şi terenuri de tenis. Serviciile spa sunt oferite alături de o gamă largă de masaje relaxante.

Dotari camere: Toate camerele sunt luxoase, au mobilier elegant şi beneficiază de vedere pitorească. Unele includ o zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot destinde cu o băutură din minibar în timp ce urmăresc programe TV prin satelit.

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Centru SPA
Internet
Jacuzzi
Minibar
Parcare
Piscina
Restaurant
Room Service
Seif
Telefon
TV
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Hyatt Regency Dubai - Corniche

 Hyatt Regency Dubai - Corniche
 Hyatt Regency Dubai - Corniche
 Hyatt Regency Dubai - Corniche
 Hyatt Regency Dubai - Corniche
 Hyatt Regency Dubai - Corniche
 Hyatt Regency Dubai - Corniche

Date de contact
Hyatt Regency Dubai - Corniche 5* Dubai
Adresa: Deira, Dubai, Emiratele Arabe Unite