Four Seasons Resort Dubai Jumeirah Beach 5* Dubai | Cazare la Four Seasons Resort Dubai Jumeirah Beach 5* Dubai

Four Seasons Resort Dubai Jumeirah Beach 5*, Dubai

Four Seasons Resort Dubai Jumeirah Beach 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Four Seasons Resort Dubai Jumeirah Beach 5*
Situat pe plajă, Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach este un complex luxos de 5 stele, care pune la dispoziție acces WiFi gratuit în toate zonele sale, o plajă privată, 2 piscine în aer liber și un centru spa de dimensiuni generoase. De asemenea, complexul are piscină interioară şi un centru de fitness ultramodern. Burj Khalifa şi Fântâna Dubai sunt la 15 minute de mers cu maşina.

Toate camerele şi suitele de la Four Seasons Resort Dubai sunt decorate în stil modern, cu o notă de eleganţă arabă. Fiecare suită are zonă de living cu TV cu ecran plat și o zonă de luat masa. La cerere, sunt disponibile console PlayStation/Xbox. Baia strălucitoare are decoraţiuni din sticlă de Murano şi oferă o cadă adâncă, o oglindă cu TV încorporat şi duş cu efect de ploaie, amplasat separat.

Oaspeții pot merge la Sūq cu stilul său de piață dinamică, pentru a se bucura de o experiență culinară eclectică sau se pot relaxa în Mercury Lounge, situat la etajul 6, cu vedere la Burj Khalifa. Barul Hendricks, cu vedere la mare, asigură trabucuri şi cocktailuri într-o atmosferă inspirată de cluburile pentru domni. La cerere, oaspeții pot lua masa în cameră.

Hotelul are 2 terenuri de tenis și o pistă de jogging pe plajă. De asemenea, sunt oferite programe speciale pentru oaspeții mai tineri, destinate să le antreneze mintea într-un mediu relaxat și distractiv. Oaspeții se pot bucura de exclusivitate și intimitate în cabanele și vilele de zi.

Complexul Four Seasons se află la 20 km de Palm Jumeirah şi de Aeroportul Internaţional din Dubai. Mall of the Emirates este la 20 de minute de mers cu maşina. Piaţa de Aur se găsește la 10 km de proprietate.

Recomanda acest hotel:  


 Four Seasons Resort Dubai Jumeirah Beach

 Four Seasons Resort Dubai Jumeirah Beach
 Four Seasons Resort Dubai Jumeirah Beach
 Four Seasons Resort Dubai Jumeirah Beach
 Four Seasons Resort Dubai Jumeirah Beach