DAMAC Maison De Ville Breeze 5* Dubai | Cazare la DAMAC Maison De Ville Breeze 5* Dubai

DAMAC Maison De Ville Breeze 5*, Dubai

DAMAC Maison De Ville Breeze 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii DAMAC Maison De Ville Breeze 5*
DAMAC Maison De Ville Breeze se află la doar 5 minute cu maşina de Dubai Mall şi oferă unităţi de cazare moderne cu decor artistic, ideale pentru oameni de afaceri şi familii deopotrivă. Asigură acces gratuit la WiFi de mare viteză în toate zonele, o piscină în aer liber, un loc de joacă pentru copii şi un club pentru copii în interior.

Toate unităţile de cazare au ferestre mari din podea până în tavan, o zonă de zi cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, birou, precum şi o chicinetă/bucătărie utilată complet, cu maşină de spălat rufe şi maşină de spălat vase. Baia privată are chiuvetă dublă, cadă adâncă şi articole de toaletă gratuite.

Oaspeții se pot relaxa în saună sau în baia de aburi de la Dreamworks Spa, după un antrenament rapid la centrul de fitness complet echipat. Restaurantul Ghinwa oferă o varietate de preparate culinare şi băuturi răcoritoare.

Centrul Financiar Internaţional din Dubai este la 10 minute cu maşina. Proprietatea oferă un serviciu de transfer gratuit cu autobuzul la Burj Khalifa şi fântânile din Dubai. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internaţional din Dubai, la 12 km de proprietate.

Recomanda acest hotel:  


 DAMAC Maison De Ville Breeze

 DAMAC Maison De Ville Breeze
 DAMAC Maison De Ville Breeze
 DAMAC Maison De Ville Breeze