Anantara The Palm Dubai Resort 5* Dubai | Cazare la Anantara The Palm Dubai Resort 5* Dubai

Anantara The Palm Dubai Resort 5*, Dubai

Anantara The Palm Dubai Resort 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Anantara The Palm Dubai Resort 5*
Situat pe insula emblematică Palm Jumeirah din Dubai, Complexul Anantara The Palm Dubai pune la dispoziţie o plajă de nisip exclusivistă. Proprietatea oferă 3 piscine şi 4 restaurante. Există de asemenea un centru spa în stil thailandez.

Toate unităţile de cazare au un decor personalizat şi sunt dotate cu aparat de cafea Nespresso, WiFi gratuit şi TV LED interactiv cu hub media. Vila de pe plajă oferă o piscină infinită privată, iar vilele pe apă sunt construite chiar deasupra mării.

Oaspeţii pot savura o gamă largă de preparate din diverse bucătării, printre care specialităţile asiatice servite de restaurantul Mekong. Restaurantul Dining by Design organizează cine pe plajă la lumina lumânărilor, iar seara oaspeţii se pot bucura de spectacole de divertisment live la Lotus Lounge.

La cerere, oaspeţii pot practica snorkelling, scufundări şi alte sporturi nautice. La centrul spa Anantara sunt disponibile o piscină cu sunete subacvatice, o salină şi un circuit Kneipp. Oaspeţii mai tineri se pot distra la clubul pentru copii. De asemenea, există şi un club pentru adolescenţi.

Complexul este situat la 23 km de Burj Khalifa și la 10 minute cu mașina de parcul acvatic Aqua Venture. Anantara The Palm Dubai Resort se află la 40 km de Aeroportul Internaţional Dubai.

Facilitati hotel
Centru SPA
Internet
Piscina
Restaurant
TV

Recomanda acest hotel:  


 Anantara The Palm Dubai Resort

 Anantara The Palm Dubai Resort
 Anantara The Palm Dubai Resort
 Anantara The Palm Dubai Resort
 Anantara The Palm Dubai Resort
 Anantara The Palm Dubai Resort
 Anantara The Palm Dubai Resort

Date de contact
Anantara The Palm Dubai Resort 5* Dubai
Adresa: The Palm Jumeirah, Crescent Road (East), Palm Jumeirah, 71607 Dubai, Emiratele Arabe Unite