Millennium Plaza Doha 5* Doha | Cazare la Millennium Plaza Doha 5* Doha

Millennium Plaza Doha 5*, Doha

Millennium Plaza Doha 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Millennium Plaza Doha 5*
Millennium Plaza Doha este situat într-un loc perfect din Al Sadd, vibrantul district de afaceri din Doha, și oferă acces rapid și facil la cele mai interesante puncte de atracție din Doha. Proprietatea oferă o piscină în aer liber și o terasă. Hotelul are un centru spa și cadă cu hidromasaj. Puteți savura băuturi la bar. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit și pot viziona meciuri din toate campionatele europene de fotbal, precum și din Liga Campionilor UEFA.

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat și zonă de relaxare, unde vă puteți destinde după o zi solicitantă. De asemenea, acestea includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Băile proprii au duș și articole de toaletă gratuite.

Cirlce este un restaurant modern și plin de viață, cu bucătărie deschisă în centrul său, pentru a putea urmării bucătari șefi gătind. Oaspeții pot alege cele mai bune opțiuni din bufetul bogat cu specialități arăbești și internaționale sau din meniul generos à la carte. De asemenea, vă puteți bucura de cele mai rafinate mâncăruri preparate din cele mai proaspete ingrediente și de măiestria culinară în restaurantul cu bucătărie deschisă, XO. Restaurantul elegant al proprietății reprezintă o experiență exotică din ceea ce are mai bun de oferit ospitalitatea asiatică.

Proprietatea pune la dispoziție săli de întâlnire de primă clasă și funcționale în Doha, pentru a satisface orice nevoie, având o serie de spații de întâlniri, de la o sală mare de banchet cu o capacitate de 200 de persoane până la o sală mică de conferințe de 16 persoane. Fiecare spațiu este dotat cu toate facilitățile necesare pentru o întâlnire reușită, oaspeții beneficiind de sprijinul echipei de experți a proprietății. Recepţia are program nonstop. Hotelul oferă închirieri auto.

În apropiere, impresionantul Muzeu de Artă Modernă este o adevărată nestemată culturală. La câțiva pași de proprietate, sunt situate numeroase buticuri de lux, magazine de electronice, bijutieri, centre outlet globale și restaurante de toate tipurile. Puteți experimenta farmecul istoric al Souq Waqif, piața vibrantă din Doha, unde se găsesc multe comori.Palatul regal Diwan Emiri se află la 2,3 km de Millennium Plaza Doha, iar Souq Waqif la 2,8 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hamad, situat la 11 km de proprietate. Parcarea privată a proprietății este gratuită.

Recomanda acest hotel:  


 Millennium Plaza Doha

 Millennium Plaza Doha
 Millennium Plaza Doha
 Millennium Plaza Doha

Date de contact
Millennium Plaza Doha 5* Doha
Adresa: 234 Suhaim Bin Hamad St, Doha, Qatar
Telefon: +974 4041 6999