Marsa Malaz Kempinski, The Pearl 5* Doha | Cazare la Marsa Malaz Kempinski, The Pearl 5* Doha

Marsa Malaz Kempinski, The Pearl 5*, Doha

Marsa Malaz Kempinski, The Pearl 5*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Marsa Malaz Kempinski, The Pearl 5*
Situat pe o insulă în Pearl-Qatar, Marsa Malaz Kempinski, The Pearl - Doha pune la dispoziție o plajă privată, piscine în aer liber și centrul Spa by Clarins. Acest hotel are coridoare somptuoase, acces WiFi gratuit și un serviciu gratuit de majordom. De asemenea, acesta pune la dispoziție și un teren de tenis.

Toate camerele au arhitectură europeană rafinată amestecată cu elemente tradiționale arabe. Fiecare cameră are balcon sau terasă cu vedere la Golful Persic, la The Pearl sau la împrejurimile proprietății. Baia privată are cadă, uscător de păr și halate de baie.

Marsa Malaz Kempinski, The Pearl - Doha cuprinde 11 restaurante și loungeuri care servesc diverse mâncăruri globale autentice, potrivite pentru toate gusturile. Această proprietate nouă de la malul mării pune la dispoziție diferite săli de conferințe, printre care Palazzo Ballroom, Venezia Ballroom și alte 6 săli cu intrare separată.

Centrul Internațional de Expoziții Qatar este la 4 km de hotel, iar Stadionul Qatar Sports Club se află la 10 minute de mers cu mașina. Aeroportul Internațional Hamad este situat la 15 km de proprietate. Proprietatea se află la 4 km de Clubul de Golf Doha.

Facilitati hotel
Internet
Piscina
Restaurant

Recomanda acest hotel:  


 Marsa Malaz Kempinski, The Pearl

 Marsa Malaz Kempinski, The Pearl
 Marsa Malaz Kempinski, The Pearl
 Marsa Malaz Kempinski, The Pearl

Date de contact
Marsa Malaz Kempinski, The Pearl 5* Doha
Adresa: The Pearl - Doha, Costa Malaz Bay, Doha, Qatar
Telefon: +974 4035 5555