Pensiunea Heaven 4* Deva | Cazare la Pensiunea Heaven 4* Deva

Pensiunea Heaven 4*, Deva

Pensiunea Heaven 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Pensiunea Heaven 4*
Pensiunea Heaven, este cel mai probabil singura pensiune independenta energetic din România. Situata la poalele Cetatii Devei, cu un peisaj superb, unde liniștea naturii este prezenta . Oaspeții nostri au parte de un interior futurist , servicii de lux , high tech
Aflata pe malul stang al Mureșului, intre muntii Poiana Rusca si Apuseni, cu nenumerate descoperiri arhiologice, Pensiunea Heaven ofera camere curate, frumoase si comfortabile, aproape de atractiile orasului, dar in acelasi timp suficient de departe incat sa te simti ca intr-o oaza de verdeata.
Pensiunea Heaven este posibil cea mai ecologica ,nepoluanta pensiune din romania utilizând pentru caldura,apa calda,electricitate doar resurse naturale cum ar fi: solul si soarele Caldura prin pardoseala este oferita de o pompa de caldura apa-apa. Apa calda este oferită de panouri solare.

Curentul este oferit de panouri foto-voltaice . Permanent in camere este aer proaspăt cu ajutorul ventilatoarelor cu recuperare de caldura. Este prima și singura pensiune din județul HUNEDOARA cu Statie de încărcare pentru mașini electrice care folosește curentul produs de .

Pensiunea Heaven nu este doar prietenoasa cu mediul ci este și Smart digitalizată. Intrarea se face pe baza unui cod de acces iar fiecare camera este dotata cu Yale Smart cu cod de acces,amprenta sau deschidere cu telefonul fără a fi nevoie de recepționer. Toate camerele sunt premium si moderne.

a fost creată cu de cea mai buna calitate si este destinata persoanelor care doresc o alt fel de unitate de cazare.

Toate camerele sunt dotate cu televizoare Smart și Netflix,frigidere,aer Conditionat.

Pensiunea este situată la poalele cetății Deva la 800 m de telecabina si este dotata cu 13 camere premium dintre care 12 cu balcon 6 cu cada in camera 2 camere cu jacuzzi Sala de mese

Facilitati hotel
Aer Conditionat
Internet
Minibar
Parcare
Sauna
Telefon
Uscator Par

Recomanda acest hotel:  


 Pensiunea Heaven

 Pensiunea Heaven
 Pensiunea Heaven
 Pensiunea Heaven

Date de contact
Pensiunea Heaven 4* Deva
Adresa: Deva Str.16 Februarie nr 17 b