Hotel Hostel Elvetia 3* Deva | Cazare la Hotel Hostel Elvetia 3* Deva

Hotel Hostel Elvetia 3*, Deva

Hotel Hostel Elvetia 3*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Hotel Hostel Elvetia 3* / Numar camere: 12
Accesul se face usor (15 minute) spre centrul istoric, turistic si comercial al Devei. Din sensul giratoriu cu "Fantana Arteziana" se intra pe strada Zamfirescu si apoi pe a doua strada "la stanga": Aleea Viitorului. Hostelul este situat intre institutiile Crucea Rosie si Scoala Generala "Andrei Saguna".

Hostelul pune la dispozitia oaspetilor sai 10 camere si 2 apartamente, o sala de conferinta cu capacitate maxima de 100 locuri (aranjament teatru) si servicii profesionale pentru organizare seminarii, cursuri, traininguri pentru firme. Hotelul dispune de parcare proprie, supravegheata permanent.

Camerele sunt dotate cu Tv prin cablu, aer conditionat, acces internet (cablu / wireless in functie de dotarile propriului laptop), minibar, uscator de par, cabina de dus cu functie de hidromasaj. Hotelul are capacitate de 26 locuri in 12 camere.

Sala de conferinta este situata la etajul I, cu o capacitate maxima de 100 locuri, aer conditionat, luminata natural si dotata cu flipchart si acces internet (cablu si wireless).

Pentru un eveniment de succes putem pune la dispozitia clientilor nostri, contra-cost, tabla magnetica, calculatoare, videoproiector cu ecran de proiectie, posibilitati de teleconferinta dar si pauze de cafea in cafeteria proprie.

Facilitati cazare: internet wireless, parcare, spalatorie, room service, plata cu cardul, sala de mese, bar, sala de conferinte.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV.

Facilitati hotel
Acces pentru persoane cu dizabilitati
Bar
Camera pentru bagaje
Curte interioara
Fax
Frigider
Internet
Parcare
Program non-stop
Room service
Sala conferinta
Spalatorie
TV in living

Facilitati camera
Aer conditionat
Baie proprie
Frigider
Incalzire centrala
Internet
Minibar
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 12:00 AM
Ora checkout: 12:00 AM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard
Personalul cunoaste limbi straine.

Recomanda acest hotel:  


Hotel Hostel Elvetia

Hotel Hostel Elvetia
Hotel Hostel Elvetia
Hotel Hostel Elvetia
Hotel Hostel Elvetia
Hotel Hostel Elvetia
Hotel Hostel Elvetia