Vila Castelul Maria 4* Deva | Cazare la Vila Castelul Maria 4* Deva

Vila Castelul Maria 4*, Deva

Vila Castelul Maria 4*


Informatii hotel
Galerie foto
Comentarii (0)
Harta

Informatii Vila Castelul Maria 4* / Numar camere: 4
Vila CASTELUL MARIA se afla in satul Banpotoc, pe valea raului Varmaga intr-un cadru natural deosebit si totusi la o distanta de numai 18 km de Cetatea Devei, 21km fata de Castelul Huneazilor si doar 6 km fata de parcul dendrologic Simeria.

Vila este, de fapt, o cladire veche, construita ca un mic castel cu turn, folosind tuf vulcanic si blocuri masive de piatra cioplita, din cariera ce poarta acelasi nume ca si satul Banpotoc.

La adapostul zidurilor groase s-au amenajat trei apartamente, iar in turn o camera, incercand sa se pastreze toata admosfera aceea speciala, incarcarta de un “ceva ”care te face sa te simti bine.

Castelul este ascuns de niste brazi si de copaci falnici si tot atat de batrani. Este asezat in mijlocul unei gradini cu mult verde, cu flori, mese de piatra, bancute si balansoare, loc de joaca in aer liber pentru copii, livada refugiu pentru adulti.
Iubim animalele, tocmai de aceea intelegem clientii, ce nu se pot desparti de prietenii lor si amamenajat in curte, un loc special pentru acestea :un tarc si canisa pentru doi caini .Tarif inchiriere 10ron/sejur . In interiorul vilei , normele de igiena nu ne permit sa primim animale de companie .

La noi puteti gasi mai mult verde, mai multa lumina, doar zgomotul fanului cosit, camere aproape de natura, confort de 4 stele.

Bucate gustoase si vin fiert la focul semineului in zilele ninse, ceai si tartine pe terasa acoperita in zilele ploioase, placinte calde servite chiar la firul ierbii in zilele fara nori, toate te asteapta!
Organizam mese de prezentare diverse produse si mese festive pentru diferite ocazii...

Facilitati hotel
Accepta animale de companie
Bar
Curte interioara
Fax
Frigider
Gratar
Inchiriere biciclete
Internet
Lobby bar
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Room service
Spalatorie
Telefon
Terasa
TV in living

Facilitati camera
Baie proprie
Frigider
Incalzire centrala
Minibar
Telefon
TV color

Alte informatii despre hotel
Ora checkin: 1:00 AM
Ora checkout: 11:00 AM

Carti de credit acceptate: Visa, Mastercard
Personalul cunoaste limbi straine.
Politica de renuntare la rezervare: Renuntarea la o rezervare confirmata, cu 48 ore inainte de inceperea zilei hoteliere, creaza obligatia de plata a unei penalitate de 30% din valoarea primei nopti cazare fara mic dejun; -renuntarea la o rezervare confirmata, cu 24 ore inainte de inceperea zilei hoteliere, creaza obligatia de plata a unei penalitati de 50%. Renuntarea la o rezervare in ziua pentru care s-a facut rezervarea, creaza obligatia de plata integrala a cazarii fara mic dejun.

Recomanda acest hotel:  


Vila Castelul Maria

Vila Castelul Maria
Vila Castelul Maria
Vila Castelul Maria
Vila Castelul Maria
Vila Castelul Maria
Vila Castelul Maria
Vila Castelul Maria
Vila Castelul Maria
Vila Castelul Maria
Vila Castelul Maria
Vila Castelul Maria
Vila Castelul Maria